UYARI

UYARI
Türk Ceza Kanununun 226. maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu siteyi gezmeleri Yasaktır. 18 yaşından küçük iseniz derhal siteyi terkedin 18 yaşından küçük olan kişilerin bu siteye girmesini önlemek için, internet ortamında veya bilgisayar satış mağazalarında satışı gerçekleşen “AİLE KORUMA PROGRAMI” satın alabilir ve bilgisayarınıza bu programı kurarak, sitemize girişi engelleyebilirsiniz.

18 Haziran 2009 Perşembe

Türbanlı Kuzenim

Türbanlı Kuzenim: "33 yaşında evli bir çocuk babasıyım. Çok çeşitli cinsel deneyimlerim oldu. Bunları daha sonra yazacağım. Ama ilk olarak son yaşadığım ve halen devam edip aklımdan çıkmayan ilişkimi yazmak istedim. Yazmak istedim çünkü hiç kimseye anlatamadığım için içimde şişti bu konu.
Eşimin 26 yaşında Beyza isimli türbanlı bir amca kızı var. Kız 18 yaşından beri evli. Aynı şehirde olduğumuzdan sık sık ailece bir araya geliriz. Kocası 40 yaşında tabiri caizse mal tipli bir arkadaş. Ağzından kerpetenle laf alınır cinsten. Evde olduğu zamanlarda 24 saat oturup futbol maçı izler. Kız desen tam tersi cıvıl cıvıl. Kocası erken yatar, kendi gece geç saatlere kadar oturur. Evliliklerinde kavga sorunu filan yok ama karakterleri çok ters. Zaten bacanak tır şoförü olduğundan ayda 4-5 gün evde kalıyor.
Son yıllarda zaten türbanlı kadınlara karşı ilginç bir ilgim var. Beyza da tam ilgim olan tipte. 1.72 boylarında, kumral, beyaz tenli, başına örttüğü örtü yüzünün güzelliğini ortaya koyar şekilde yeşil gözlü,dolgun dudaklı bir kız. Vücut desen göründüğü kadarıyla bomba.
Beyza'nın bana karşı olan bakışlarından boş olmadığını anlıyordum. Eşime 'senin kocan ne iyi. hep berabersiniz. ne güzel anlaşıyorsunuz. seni gezdiriyor, espirili, kafa dengi' dediğini duyuyordum. Onla ilgili hayaller kuruyordum.
Geçen Ağustos ayında bir cumarteiişe gitmedim. Eşim annesine gezmeye gitmiş, bende akşam yanına gidecektim. Evde oturmuş internette geziniyordum. Birden kapı çaldı. Üstüm çıplak, altımda ise boxer şort olduğundan kapıyı yarım açarak baktım. Gelen Beyza idi. Eşimi sordu olmadığını söyledim. Öylesine uğramıştı. Laf icabı içeri davet ettim. Türbanlı da olduğundan kapıyı tam bile açmamıştım.
Sıcaktan bunaldığını söyleyip, 'ya ben bi su içip gidim bari' dedi. Mecburen kapıyı açtım ama şaşırmıştım. İlk defa başbaşa kalmıştık. İçeri davet edip, “ben üstüme bir şeyler alayım” dedim. “Lütfen gerek yok, ben zaten gidicem” dedi.
Koridordan geçerken kalçalarına bittim. Üstünde dar ve uzun bir etek vardı. Etek kalçalarını tam olarak kavramıştı. Zayıf vücuduna göre geniş kalçaları çok güzel görünüyordu. Onun üstüne uzun kollu, yine dar bir gömlek giymişti. Göğüsleri düğmelerini kopartacak kadar gömleğini zorluyordu.
Verdiğim suyu kana kana içti. Kapıyı kapatıp klimayı açtım. Kocasının sefere çıktığını, evde yalnız sıkıldığını ve dışarı çıktığını anlattı. Konuşurken yeşil gözleri boxer şortumdan kabaran yarağıma takılıp duruyordu. Bunu fark ettiğimden bacaklarımı daha da açtım. Dudakları o kadar güzel hareket ediyordu ki ısırmamak için zor duruyordum.
“Yalnızlık zor değil mi?” diye sordum.
“Hem de çok zor. Ama kocam evde olduğu zaman çok da bir şey fark etmiyor. Oturup akşam 10’a kadar maç izliyor, sonra da yatıyor. İnan tek başıma oturup TV izliyorum. Çok sıkıldım aslında.” Dedi.
“Ya senin kocanı da anlamak mümkün değil. Benim senin gibi güzel bir karım olsa sabaha kadar istese otururum. Bir dediğini iki etmem” dedim.
Ona açılmak istiyordum ama cesaret edemiyordum. Aksi bir karşılık almak ortalığı çok karıştırırdı. Bir de türbanlı olduğundan daha önce sadece tokalaşabildiğim bir kadındı. Bu lafla bir kapı açmaya çalışıyordum. Aldığım cevap bana fırsat yarattı.
“Valla benim de senin gibi kocam olsa, aynen bir dediğini iki etmem. Kuzenim gerçekten çok şanslı. Benim gibi 16 yaşında mal gibi bir adama verilmedi. Türbana sokulmadı. Kıskanmıyorum desem yalan olur.”
“Teşekkür ederim. Beni beğenmen çok hoşuma gitti. Ya bir şey söylicem ama kızmayacaksın.”
“Söz kızmam söyle lütfen” dedi.
“İşin aslı ben seni ilk tanıdığım günden beri çok beğeniyorum. Daha önce seni tanısam, seninle evlenmeyi çok isterdim. Ama kısmet böyleymiş demek.” dedim.
Verdiği cevap beni şok etmişti;
“Kısmet derken çok mu geç?” dedi.
“Nasıl yani? Evliyim, bir de çocuğum var” dedim.
Oturduğu koltuktan kalkıp yanıma geldi. Elini yanağıma koyup;
“Ben sana benimle evlen demiyorum. Ama benimde cinselliğe ihtiyacım var. Senden kocam olmadığı zamanlarda bana kocalık yapmanı istiyorum.” Dedi.
Hayretten ağzım açık kalmıştı. Gözlerine kitlenip donmuştum. Şok’u üzerinden atıp ayağa kalkarak hızla etli dudaklarına yumuldum. Deli gibi öpüşüyordu. Dilini ağzımda gezdiriyordu. İmrenerek baktığım kalçalarını avuçlamaya, diğer elimle de göğüslerini okşamaya başladım. Şimdiden inleme başlamıştı.
Boynunu yalarken göğüslerini gömleğinden kurtardım. Sütyenini hızla yukarı sıyırdım. İnanın süt gibi beyaz, kavun büyüklüğünde, dimdik, zeytin gibi uçları irileşmiş muhteşem göğüsleri vardı. Rahat 10 dakika göğüslerini yaladım. Beyza duruşundan farklı bir tavırla şortumdan dışarı çıkan yarağımı okşamaya başlamıştı. Daha sonra arkasına dolandım. Yaslanma hayalini kurduğum kalçalarına yarağımı yaslayarak boynunu yalamayı ve göğüslerini sıkmayı sürdürdüm. Başındaki örtüyü çıkartmak istedi, izin vermedim.
Seninle başında örtüyle sevişmek istiyorum dedim.
Aşağı doğru çömelerek eteğini yukarı doğru sıyırdım. İnanılmaz bir şey olmuştu. Beyza’nın altında külot yoktu. Bembeyaz, muhteşem bir kalça gözlerimin önündeydi. Ellerimle usulca okşadım. Eğilmesini istedim. Eğilince üzerinde tüy bile olmayan fıstığı açıldı. İştahla yalamaya başladım. Mis gibi kokuyordu. Dilimi kah amında, kah açılmamış göt değinde gezdirdim. Beyza bayılacak gibi inliyor, yarağımı tutmaya çalışıyordu. Hemen sırtımı yere koyarak uzandım. Önce bir süre yüzüme oturdu, sonra 69 pozisyonu aldı. Yarağımı öyle bir iştahla yalamaya başladı ki, anlatamam. Gırtlağına kadar ağzına dipliyor, çıkartıyor, dilini üzerinde gezdiriyor, daşaklarımı somuruyordu. Beyza’dan hiç beklemediğim bir muameleydi ama korkunç zevk alıyordum. Bızırığını yalarken, am suyu ve tükürükle ıslanmış küçük göt deliğine parmağımı sokmaya başladım. İlkin irkildi. Belli ki daha önce hiç ellenmemişti. Sonra kendini bıraktı. Yarağımı daha bir iştahla yalayışından, hoşuna gittiği anlaşılıyordu. Götüne soktuğum parmakların sayısı üç olmuş Beyza daha da şevke gelmişti.
İnlemeleri odayı kaplayan Beyza, aniden dönerek dudaklarıma yapıştı. Üzerime yerleşip yarağımı içine aldı. Derin bir ohhhh çeken Beyza’nın gözleri kaymıştı. “İçime boşalabilirsin, benim çocuğum olmuyor” diyen Beyza hızla üzerimde zıplamaya başladı. Bacakları kasıldı, titreyerek boşalıyordu. Bende dayanamadan içine boşaldım.
Beyza üzerimde yığılıp kalmış, yanaklarıma küçük öpücükler konduruyordu. İlginç olan yarağım sertliğinden hiçbir şey kaybetmemişti. Beyza’yı üzerimden indirip yere yatırdım. Bacaklarını diz altından bükerek kollarımla kavrayıp, şeftalisini havaya doğru kaldırarak içine dipledim. Başındaki örtü biraz sıyrılmış, saçının saçakları alnına dökülmüştü. Yüzü kıpkırmızı yarı baygın gibi bir durumdaydı. Konuşmuyor sadece inliyordu. Kulağına eğilip, arkasına girmek istediğimi söyledim. Başını sallayarak onayladı.
Yattığı yerden kaldırarak koltuğa yaslayıp domalttım. Muhteşem kalçası şimdi tam önümdeydi. Belini içe doğru kırmış, kalçasını havaya doğru dikmişti. Hızla amına girdim. Pompalarken göt deliğine tekrar parmaklarımı sokmaya başladım. Götü artık kıvamına gelmişti. Amından çıkarttığım yarağımı göt deliğine dayadım. Biraz gerilmişti, rahat olmasını söyledim. Yarağımı ilk ittirmemde 5-6 cm girmişti. Ayyy diye bir çığlık atan Beyza, hadi gir artık dedi. Yarağımı yavaş yavaş dibine kadar soktum. Daracık göt deliği yarağımı sarmış, sıkıyordu. Başındaki örtüyü tutarak hızlanmaya başladım. Beyza artık zevkten çığlık atıyordu. Ben döllerimi Beyza’nın arka deliğine boşaltana kadar en az iki defa daha boşalmıştı.
Boşaldıktan sonra birlikte duş aldık. Yarağım inmek bilmiyordu. Duş kabininin içinde domaltarak bir posta daha siktim Beyza’yı. Banyodan çıktığımızda artık ikimizde bitmiştik. Beyza hayatından hiç böyle bir zevk yaşamadığını itiraf etti. Bende çok zevk almıştım. Ağustos ayından beri hemen hemen her hafta Beyza ile bir gün sevişiyoruz. Ben aramasam Beyza arıyor, nerde kaldın kocacım diye. Ve inanın her sevişmemiz ilk sevişmemiz gibi şehvetli geçiyor. Hele türbanlının tadı bir başka oluyor…"

14 yorum:

  1. Ben birçok insanın istediği gibi fit vücutlu güzel kadınlar yerine, dolgun ve kusurları olan kişilerden hoşlanıyorum.pek inandırıcı gelmeyebilir ama gerçekten öyle.ince bir bel yerine yumuşacık büyük bir beli tercih ederim.Kusursuzluk değil aradığım,kusurlar, yaşanmışlıklar arıyorum.işte buda benim.Volkan yaş 28 Adana 0545 697 63 00

    YanıtlaSil
  2. Olgun yük okul mezunu sırdaş seyehat manisi olmayan Mersin'de yalnız yaşayan dürüst il adamıyım Olgun yaşlarda 40 60 çiftler yalnız bayanlar arayın sırdaşınız olayım arayın asla pişman olmazsınız saygılar 0532 371 49 67

    YanıtlaSil
  3. MERHABA ,BEN BARIŞ 28 YAŞINDA DENEYİMLİ AKTİFİM EŞLERİNİZİ SİZİN KARŞINIZDA MUTLU ETMEK İÇİN BURDAYIM. SINIRSIZ FANTAZİYE AÇIK BİR KİŞİYİM. EŞİNİZİ YATAKTA MUTLU VE YORGUN BIRAKACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EŞİNİZİ MUTLU ETMEK SİZİNDE HAKKINIZ.- 0539 838 42 25 - HOŞÇAKALIN.....

    YanıtlaSil
  4. Selamm ankaradan bayanlar 05542804507

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben yavuz istanbul anadolu yakasinda oturuyorum.29 yasindayim...benim icin gizlilik ve guven cok onemli eger sende buna onem veriyorsan ara konusalim...0530 384 76 47...gercekten gorusmek isteyen guzel anlar yasamak isteyen bayanlar arasin

    YanıtlaSil
  6. Kayseri den 25 - 45 yaş arası bayanlar evli bekar dul türbanlı mutsuz bayanlar mesaj bekliyorum 05413944771

    YanıtlaSil
  7. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 0542 280 92 17

    YanıtlaSil
  8. MERHABA BEN BUĞRA ( Erkek ) 28 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. (0554 114 74 11) HOŞÇAKALIN.....

    YanıtlaSil
  9. FULL TÜRK İFSA PORNOLAR - LİSELİ TÜRK PORNOLARI -ÜNİVERSİTELİ PORNOLARI - OLGUN SEKS VİDEOLARI -TÜRBANLI HATUNLARLA SEKS - YERLİ KIZLIK BOZMA VİDEOLAR - İNTERNETE YENİ DÜŞEN TÜRK AMATOR ADULT VİDEOLAR-- HEPSİ SİTEMİZDEDİR DAHA İYİSİ YOKTUR HEPSİ ÜCRETSİZ OLARAK SUNULMAKTADIR AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN SİTEMİZE GEÇİNİZ...


    ❤HARIKA TÜRK PORNO SİTE❤ =====> http://www.sakirabi.com




    ❤TIKLAYIN=====> http://www.sakirabi.com




    ❤TIKLAYIN=====> http://www.sakirabi.com




    ❤TIKLAYIN=====> http://www.sakirabi.com




    ❤TIKLAYIN=====> LİSELİ TÜRK KIZLIK BOZMA TIKLA SİTEYE GİR




    ❤TIKLAYIN=====> İFŞA ENSE... YERLİ VİDEOLAR İÇİN TIKLA




    ❤TIKLAYIN=====> FULL KONUŞMALI GURUP TÜRK SEKS VİDEOLARI İÇİN TIKLA SİTEYE GİR

    SÜREKLİ GÜNCEL TUTMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ SİTEMİZDE BAŞKA YERDE İZLEMEDİĞİNİZ TÜRK PORNOLARI İFŞALARI MEVCUTTUR

    YanıtlaSil
  10. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 0542 280 92 17

    YanıtlaSil
  11. Merhaba Adana'dan Doruk ben, boy 1.85 yaş 27 kişisel fitness antrenörüyüm. Kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen biriyim.Olgun karakterli kadınlardan hoşlanıyorum.İyi bir dinleyiciyim seks partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın.Kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Lütfen sadece ne istediğini bilen hanımlar, kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 0545 697 63 00 resimler bana ait

    YanıtlaSil
  12. En geniş turk amator adult videolar arşivine sahip sitemiz gün geçtikce büyümeye devam ediyor..Elimizdeki bütün videoları acmaya devam ediyoruz..Özel yerli türk kızları lolitalar üniversiteliler liseliler ifsa adult videoları...Sitemizde kesinlikle link kısaltıcı yünlendirici servisler kullanılmamaktadır.... sakirabi.com



    2019 turk videolar=====> 2019 yeni ifsa videolar


    site icin tikla=====> Yerli amator videolar


    yeni full ifsalar=====> Gizli turk adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> adult porno indir




    2019 En yeni adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turkadult



    dildoyla azan sekreteri patronu sikiyor gizli seks turk

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerliadult



    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turk ensest videolar



    TURK ADULT SITE


    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com




    YanıtlaSil
  13. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil